نوشته شده توسط : علی خدارحمی
در ایران بیش از ۶۰۰ شرکت ارائه کننده خدمات اینترنت (ISP) فعال هستند که دسترسی کاربران به اینترنت را به شکل های مختلفی فراهم می کنند.
 شماره گیری تلفنی(dial up)

مهم ترین روش دسترسی به اینترنت در ایران دسترسی از طریق شماره گیری تلفنی است. کاربران می توانند از شرکت های ارائه کننده خدمات اینترنتی، اشتراک مدت دار (بر حسب ساعات استفاده از اینترنت یا بر حسب روزهای مجاز برای دسترسی به اینترنت) خریداری کنند یا اینکه از کارت اینترنت استفاده کنند.
 اینترنت هوشمند

نوع دیگری از دسترسی با شماره گیری در ایران وجود دارد که به اینترنت هوشمند معروف است. در این روش کاربر با تماس با شماره هایی ۱۰ رقمی که همگی با ۹۰۹۲۳۰ آغاز می شوند، بدون وارد کردن نام کاربری و گذرواژه به اینترنت متصل می شود. اینترنت هوشمند جزو خدمات شبکه هوشمند مخابرات ایران به حساب می آید و هزینه ارتباط با اینترنت از این طریق طبق تعرفه مخابرات ایران به صورت حساب مشترک خط تلفن افزوده می شود.
 اینترنت ADSL

ADSL مخفف کلمات Asymmetric Digital Subscriber Line به معنای خط اشتراک دیجیتال نامتقارن است. این تکنولوژی نسبتا جدید است که خطوط تلفن فعلی را به راهی برای دستیابی به صوت و تصویر و تبادل اطلاعات با سرعت نسبتا بالا تبدیل می کند. ADSL می تواند بیش از ۶Mb در ثانیه به مشترک تحویل دهد این بدان معناست که بدون سرمایه گذاری زیاد و با کابل های موجود می توان ظرفیت را تا ۵۰ برابر افزایش داد. با این تکنولوژی حتی می توان محتوای فعلی موجود در اینترنت را از متن به صوت تبدیل کرد و دیگر احتیاجی به کوچک کردن حجم تصاویر گرافیکی و در نتیجه کاهش کیفیت آنها نخواهد بود و می توان به راحتی ویدئو کنفرانس بین دانشگاه ها و مراکز صنعتی برگزار کرد.
 اینترنت wi fi

wi fi مخفف کلمات Wireless Fidelity است و در حقیقت یک شبکه بی سیم است که مانند امواج رادیو و تلویزیون و سیستم های تلفن همراه از امواج رادیویی استفاده می کند. برقراری ارتباط با شبکه بی سیم شباهت زیادی به یک ارتباط رادیویی دوطرفه دارد. آنچه رخ می دهد به این شکل است:در ابتدا یک مبدل بی سیم اطلاعات را به سیگنال های رادیویی ترجمه می کند و آنها را ارسال می کند. یک روتر (router) بی سیم سیگنال ها را دریافت و رمز گشایی می کند و تبدیل به اطلاعات می کند. حال این اطلاعات با استفاده از یک اتصال سیمی اترنت به اینترنت فرستاده می شود.
 اینترنت WiMax

WiMax سیستم ارتباطی و دیجیتالی بی سیم است. همچنین به عنوان پروتکل ۸۰۲. ۱۶ ( توسط IEEE ) شناخته شده است که جایگزینی برای شبکه های بی سیم نواحی شهری تعیین شده است. WiMax می تواند دستیابی بی سیم پهن باند فراهم سازد ( BWA ) که تا ۳۰ مایل ( ۵۰ کیلومتر ) برای ایستگاه های ثابت و ۳ تا ۱۰ مایل ( ۵ تا ۱۵ کیلومتر ) برای ایستگاه های سیار را پوشش می دهد. برعکس، استاندارد های شبکه های بی سیم محلی برای سیستم Wi Fi در پروتکل ۸۰۲. ۱۱ در اکثر حالت ها به تنها ۱۰۰ تا ۳۰۰ فوت ( ۳۰ تا ۱۰۰ متر) محدود شده است.
 ارتباط از طریق موبایل

در ایران،اپراتور های موبایل نسل دومی هم سیستم GPRS (اینترنت) خود را راه اندازی کرده اند ولی به خاطر محدودیت های موجود چنگی به دل نمی زنند. علاوه بر تعرفه های نامتعادل، سرعت پایین آنها از تعداد مخاطبان آنها کاسته است اما در آینده ای بسیار نزدیک و با ورود اپراتور سوم قرار است تحولی عظیم در عرصه اینترنت در ایران اتفاق بیفتد. یکی از مهم ترین ویژگی های این نوع ارائه خدمات اینترنتی این است که مشترکان اپراتور سوم می توانند سیم کارت خود را داخل وسیله ای به نام دانگل قرار دهند و با اتصال دانگل به پورت USB لپ تاپ یا کامپیوتر در هر زمان و حتی در حال حرکت از اینترنت پرسرعت و بدون محدودیت استفاده کنند. امروزه سرویس GPRS در سه کلاس A، B و C ارائه می شود.

در سرویس A سیستم GPRS و GSM(مکالمه و پیامک) همزمان با یکدیگر ارائه می شود یعنی هر دو نوع سرویس همزمان با هم قابل دسترسی است، اما در کلاس B هنگام دسترسی به اینترنت یا تماس با تلفن یا پیامک همزمان ممکن نیست و اگر کاربری هنگام کار با اینترنت بخواهد تماس تلفنی داشته باشد یا پیامکی ارسال کند، اینترنت او قطع شده و تماس تلفنی برقرار می شود. او باید پس از مکالمه دوباره به اینترنت وصل شود. در سرویس های کلاس C نیز سوئیچ کردن به شکل مکالمه یا اینترنت به صورت دستی انجام می گیرد. در آینده اپراتور سوم با ارائه GPRS کلاس A بسیاری از نیاز های اینترنتی مخاطبان را برطرف خواهد کرد.

 



:: برچسب‌ها: اینترنت پر سرعت, adsl, wimax, نمایندگی اینترنت ,
:: بازدید از این مطلب : 134
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 30 آبان 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی خدارحمی

در این مقاله راهکارهایی برای عیب یابی کامپیوتر در منزل ذکر گردیده است.

 یکی از دغدغه‌های کاربران کامپیوتر اتفاقات و خرابی‌های ناگهانی می‌باشد که مانع استفاده آن‌ها از سیستم کامپیوتری و یالپ تاپ می‌شود، برخی از این خرابی‌ها با کوچکترین آگاهی و دانشی قابل برطرف شدن می‌باشد و دیگر احتیاجی نیست برای تعمیر کامپیوتر یا تعمیر لپ تاپ از متخصصین کامپیوتری کمک بگیریم. در این مقاله نکات آموزش تعمیر کامپیوتر ارائه می‌گردد تا دیگر احتیاجی نباشد تا با کوچکترین مشکلی نیاز داشته باشید که سیستم کامپیوتری خود را در اختیار تعمیرکاران قرار دهید.
 
دلایل روشن نشدن کامپیوتر
در بعضی مواقع بعد از فشردن دکمه  Power هیچ اتفاقی رخ نمی‌دهد و سیستم روشن نمی‌شود، در این حالت قبل از هر اقدامی ابتدا اتصالات برقی را چک کنید که آیا کابل مربوط به مانیتور و کیس به پریز برق وصل هست یا خیر؟ دومین مرحله بررسی کردن کلید ON/OFF می‌باشد که در پشت کیس قرار گرفته است، چنانچه از ول بودن تمامی سیم‌های و کابل ها اطمینان پیدا کردید و مطمئن بودید که پریز انتخاب شده برای برق رسانی هیچ مشکلی ندارد از اتصال درست منبع تغذیه به مادربرد اطمینان حاصل کنید، در صورتی که بررسی تمامی این کارها نتیجه ای را در بر نداشت آنگاه تمامی قطعاتی که به مادربرد وصل هستن را به غیر از کابل برق از آن جدا کنید چنانچه باز هم سیستم بالا نمی آید یک یا دو قطعه از سیستم حتما معیوب است، در این مورد به احتمال زیاد مادربرد یا منبع تغذیه Case باید برای تعمیر کامپیوتر عیب یابی شود.
تعمیر کامپیوتر زمانی که سیستم روشن می‌شود ولی بالا نمی‌آید
چنانچه بعد از روشن کردن سیستم کامپیوتری چراغ مربوط به دکمه پاورد روشن می‌شود ولی سیستم یا همان ویندوز بالا نمی‌آید باید مثل روشی که در مرحله قبل در مورد تعمیر کامپیوتر آموزش داده شده، تمامی اتصالات به مادر برد به غیر از کابل برق قطع شود و یکی یکی سخت افزارها وصل شود و سیستم روشن شود، با این روش آزمون و خطا به راحتی درمی‌یابید که کدام قطعه معیوب است و مانع از بالا آمدن سیستم می‌گردد. لازم به ذکر است که امکان دارد چندین قطعه باهم مشکل داشته باشند.
کامپیوتر با بوق متناوب بالا می‌آید
بسیار پیش می‌آید که بعد از اسمبل کردن سیستم زمانی که کامپیوتر را برای اولین بار روشن می‌کنیم بلافاصله بعد از زدن دکمه پاور و وصل شدن جریان الکتریکی، سیستم کامپیوتری روشن می‌شود و متناوبا بوق می‌زند، این مشکل در اکثر مواقع زمانی اتفاق می‌افتد که RAM یا همان حافظه به درستی در اسلات رم جایگذاری نشده است، پس سیستم را خاموش کنید و برای تعمیر کامپیوتر حافظه را برداشته و دوباره جایگذاری کنید. دقت داشته باشید که برای قرار دادن RAM در اسلات احتیاج به فشار دادن بیش از حد نمی‌باشد زمانی که بیش از حد نیرو بخواهد مطمئن باشید که یک جای کار اشتباه است.
کامپیوتر با بوق‌های سریع روشن می‌شود
زمانی که سیستم روشن می‌شود ولی بوق‌های سریع می‌زند و سیستم بالا نمی‌آید در مرحله اول کارت گرافیک را چک کنید که به درستی بر روی AGP قرار گرفته باشد، البته ممکن است چندین مشکل دیگر نیز دلایل رخ دادن این عیب باشد ولی در این مورد نحوه قرارگیری کارت گرافیک بر روی اسلات مربوطه مهم‌ترین علت ذکر شده است.
دلایل خاموش شدن کامپیوتر
چنانچه سیستم کامپیوتری شما روشن می‌شود اما بعد مدت کوتاهی دوباره خاموش می‌گردد علت آن به احتمال زیاد گرم شدن CPU باشد است ، پس اول بررسی کنید که فن آن به درستی کار می‌کند یا خیر؟ چک کنید که فن به درستی و کاملا موازی با CPU نصب شده است یا خیر. اطمینان پیدا کنید که هیت سینکی استفاده می کنید که ساخت سازنده CPU شماست. هیت سینک اگر درست نصب شود بیش از آنچه نیاز است خنک کاری انجام می دهد.
صفحه آبی مرگ چیست؟
صفحه آبی که در آن کد مربوط به خطا عنوان می‌شود بیشتر در لپ تاپ‌ها مشاهده می‌گردد، این صفحات که معمولا در هنگام نصب سیستم عامل بر روی لپ تاپ رخ می‌دهد دارای یک شماره کد است که به راحتی با سرچ آن شماره کد می توانید متوجه شوید که این خطا که کدام بخش از سیستم مربوط می شود البته تجربه نشان داده است که بیشتر این خطاها در رابطه با RAM می باشد.
 تعمیر نوت بوک

 



:: برچسب‌ها: تعمیر لب تاب, تعمیر نوت بوک, تعمیر کامپیوتر, تعمیر تبلت ,
:: بازدید از این مطلب : 135
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 30 آبان 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی خدارحمی
یکی از دلایلی که یک تبلت به لپ‌تاپ ارجحیت دارد، عمر بسیار طولانی‌تر باتری آن است.

 تبلت‌ها به خاطر نوع طراحی‌شان در مقایسه با رایانه‌های معمولی، سبک‌ترند و حمل و انتقال‌شان به نسبت راحت‌تر است و شاید بعضی از انواع آن هنوز دارای وزن بالایی باشند و به راحتی در دست جای نگیرند، اما زمانی که کاربر آن را برروی پا و یا هر سطح دیگری بگذارید، عالی هستند و لپ‌تاپ هم که جزو وسایل قابل حمل و متحرک محسوب می‌شود، زمانی را برای روشن شدن می‌گیرد و معمولا بعد از مدتی استفاده، گرمای غیرقابل تحملی تولید می‌کند.

 در استفاده از گوشی‌های هوشمند، با این‌که دسترسی راحتی به اینترنت وجود دارد اما مطالعه یک صفحه اینترنتی برروی تبلت در مقایسه با گوشی همراه که از نسخه دیگری از وب‌سایت‌ها استفاده می‌کنند و بسیار ریز و کوچک است، لذت‌بخش‌تر خواهد بود.
گفتنی است وجود یک تبلت در محل کار، می‌تواند برای انجام کارهای ابتدایی مثل چک کردن ای‌میل‌ها و رسیدگی به برنامه‌ها کاملا موثر باشد و حتی اگر در مدارس، این امکان فراهم شود که نسخه دیجیتالی کتاب‌های درسی به دانش‌آموزان معرفی شود، آنها هم می‌توانند با ذخیره کتاب‌ها در تبلت و همراه بردن آن، از لحاظ اقتصادی نیز به صرفه است.

 تبلت‌ها برای بازی و سرگرمی عالی هستند و از آن‌جا که تبلت‌ها فقط یک صفحه نمایشگر بزرگ هستند، بهترین وسیله برای تماشای فیلم و برنامه‌های تلویزیونی به شمار می‌روند.
لازم به ذکر است بازی‌ها تنها گزینه‌ای نیستند که می‌توانید روی تبلت دانلود کنید. بعضی از انواع تبلت‌ها که ارزش بیش‌تر هزینه کردن را دارند، مجهز به فروشگاهی هستند که می‌توان برنامه‌های جانبی زیادی را از آن خرید و سطح کاربری دستگاه را ارتقاء داد و در ضمن، کاربر راحت‌تر می‌تواند تمام برنامه‌های مورد علاقه‌ خود را در تبلت نصب کنند، بدون اینکه نیاز به وارد کردن رمز ثبت یا رمز خرید محصول داشته باشند.

 اکثر لپ‌تاپ‌ها قبل از اتصال به پریز برق، حدود ۲ ساعت و نیم شارژ نگه می‌دارند، در صورتی که آی‌پد را می‌توان برای یک روز کامل، بدون نیاز به اتصال به پریز برق استفاده کرد و حتی گوشی هوشمند HTC مدل Driod Incredible حداقل دو بار در روز نیاز به شارژ دارد و اگر کاربری اینترنت را هم به آن اضافه کند، بیش‌تر از این هم خواهد شد و این‌که کاربر مجبور باشد شارژر لپ‌تاپ یا گوشی را مدام حمل کند یا دائم دنبال یک پریز برق بگردد، قاعدتا سخت خواهد بود.
فروشگاه لپ تاپ

 pc



:: برچسب‌ها: کامپیوتر, لب تاب, نوت بوک, تبلت ,
:: بازدید از این مطلب : 130
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 30 آبان 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی خدارحمی

دستگاه جانبی یا دستگاه جنبی (به انگلیسی: Peripheral) دستگاهی است که به کامپیوتر وصل شده و ظرفیت و کاربری آن را بالا می‌برد، اما قطعه اصلی رایانه به حساب نمی‌آید.دستگاه جانبی  می‌تواند به وسیلهٔ کابل یا بدون کابل (مثلاً از طریق فروسرخ یا امواج رادیویی) به رایانه متصل شود.

 

برخی دستگاه‌های جانبی


    ابزار ذخیره‌سازی داده‌ها
    نمایشگر
    چاپگر
    اسکنر

   وب بین (وب کم)

    بلندگو
    دوربین دیجیتال

 

 

 



:: برچسب‌ها: قطعات کامپیوتر, مودم, فلش مموری, لوازم جانبی کامپیوتر ,
:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 30 آبان 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی خدارحمی
سخت افزار معادل فارسی عبارت Hardware است. اگر به تازگی با کامپیوتر آشنا شدید، حتماً این اصطلاح برای شما گنگ است. اما نگران نباشید. در این مقاله که به زبان ساده تعریف کاملی از سخت افزار به شما ارائه می‌دهم، می‌فهمید که به چه چیزی سخت افزار می‌گویند. ولی حقیقتاً سخت افزار رایانه چیست؟

سخت افزار در دنیای غیر رایانه‌ای هم برای خود دارای مفهومی وسیع است. ولی ما در اینجا به مفهوم آن در دنیای رایانه اشاره می‌کنیم. هر چند که مفهوم سخت افزار در همه جا یکی است.

سخت افزار شامل کلیه قطعات کامپیوترمی باشد از قبیل:

1) مادربرد
2) CPU
3) کیس و پاور
4) فلاپی دیسک
5) هارد دیسک
6) سی دی رام
7) کارت صدا
8) کارت فکس مودم
9) کارت گرافیک
10) کی بورد
11) مانیتور
12) ماوس
13) پلاتر
14) پرینتر
15) کارت شبکه
16) کارت TV
17) کارت I/O
18) قلم نوری
19) RAM
20) رسیور کارت
21) اسکنر

 



:: برچسب‌ها: سخت افزار, هارد دیسک, کارت شبکه, قطعات ,
:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 30 آبان 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی خدارحمی
حافظه با هدف ذخیره سازی اطلاعات ( دائم ، موقت ) در کامپیوتر استفاده می گردد. انواع متفاوتی از حافظه درکامپیوتر استفاده می شود:

·     RAM

·      ROM

·      Cache

·      DynamicRAM

·      StaticRAM

·      FlashMemory

·      VirtualMemory

·      VideoMemory

·      BIOS

استفاده از حافظه صرفا" محدود به کامپیوترهای شخصی نبوده و در دستگاههای متفاوتی نظیر : تلفن های سلولی،PDA، رادیوهای اتومبیل،VCR، تلویزیون و ... نیز در ابعاد وسیعی از آنها استفاده می شود.هر یک از دستگاه های فوق مدل های  متفاوتی از حافظه را  استفاده می کنند.


انواع حافظه

حافظه ها را می توان بر اساس شاخص های متفاوتی تقسیم بندی کرد . Volatile وNonvolatile نمونه ای از این تقسیم بندی ها است .  حافظه هایvolatile بلافاصله پس از خاموش شدن سیستم اطلاعات خود را از دست می دهند. و همواره برای نگهداری اطلاعات خود به منبع تامین انرژی نیاز خواهند داشت . اغلب حافظه هایRAM در این گروه قرار می گیرند. حافظه هایNonvolatile داده های خود را همچنان پس از خاموش شدن سیستم حفظ خواهند کرد. حافظهROM نمونه ای از این نوع حافظه ها است .

 



:: برچسب‌ها: کامپیوتر, حافظه, پردازنده, لب تاپ ,
:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 30 آبان 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی خدارحمی
نرم افزار، مجموعه ای از برنامه های رایانه ای، رویه ها و مستندات است که انجام کارهای مختلف بر روی یک سیستم رایانه ای را بر عهده دارد. عبارت "نرم افزار" برای نخستین بار توسط جان توکی در سال 1958 مورد استفاده قرار گرفت. در سطح بسیار ابتدایی، نرم افزار کامپیوتر، متشکل از زبان ماشین است که شامل گروهی از مقادیر دودویی بوده و دستورالعمل پردازنده را تعیین می کند. دستورالعمل پردازنده تغییر بیان از سخت افزار کامپیوتر در یک توالی از پیش تعریف شده می باشد. به طور خلاصه، نرم افزار کامپیوتر، زبانی است که اصطلاحاً به وسیلۀ آن یک رایانه، صحبت می کند. انواع مختلفی از نرم افزار های رایانه ای وجود دارد و باید دید اقسام اصلی آنها کدامند؟

نرم افزار‌ها از منظرهای مختلفی قابل دسته بندی و تقسیم می باشند و متخصصین علوم رایانه ای با توجه به ابعاد مختلف نرم افزار به ارائۀ تقسیم بندی های متفاوتی از این پدیدۀ فناورانه پرداخته اند.

 با توجه به این نکته که هر تقسیم بندی می بایستی فلسفه و فایده ای داشته باشد و از طرفی نرم افزار از دو بعد فنی و حقوقی نیز امکان دسته بندی دارد، آنچه در پی می آید بر آن است که نرم افزار را از منظرهای متفاوتی مورد دسته بندی و تحلیل قرار دهد تا زوایا و ابعاد فنی و حقوقی نرم افزار ، قدری روشن تر گردد؛ زیرا به نظر می رسد، میزان و شکل حمایت حقوقی با توجه به اجزا، مراحل و اقسام نرم افزار، متفاوت خواهد بود.

 ۱-تقسیم بندی های فنی نرم افزار

به جهت فنی و ابعاد مرتبط با علوم رایانه ای، نرم افزار ها را با توجه به معیارهای گوناگون از جمله هدف و مأموریت نرم افزار، زمینۀ استفاده، نوع نقش و عملکرد و یا کاربر نرم افزار، می توان مورد تقسیم بندی‌های مختلفی قرار داد. ذیلاً با توجه به معیارهای پیش گفته به بررسی انواع نرم افزارها از جهت فنی خواهیم پرداخت.

۲-تقسیم بندی های حقوقی نرم افزار 

  با توجه به اینکه نرم افزار پدیده ای فنی بوده و در عین حال، دارای ارزش اقتصادی و مطلوبیت عرفی، می باشد، نیازمند مجموعۀ قواعد و حمایت های حقوقی است تا بتوان به وسیلۀ آن، روابط پدیدآورندگان و مالکان نرم افزار را با مشتریان و مصرف کنندگان تنظیم کرده و از بروز اختلافات و نابسامانی ها و همچنین سوءاستفادۀ ناقضان احتمالی حقوق صاحبان حق در این حوزه جلوگیری به عمل آورد. در این راستا دسته بندی نرم افزار از حیث محدوده و نحوۀ بهره برداری کاربران و مشتریان نرم افزار ، امری بسیار حائز اهمیت است که ذیلاً به آن پرداخته خواهد شد.
نرم افزار مهندسی
 نرم افزار مدیریتی

 



:: برچسب‌ها: نرم افزار, نرم افزار جدید, نرم افزار هلو, نرم افزار مهندسی ,
:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 30 آبان 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی خدارحمی
 همه شما تا به حال تجربه اتصال به اینترنت را داشته اید و کم و بیش اطلاعاتی راجع به این موضوع دارید. برای آشنایی بیشتر نکاتی هر چند مختصر در مورد شبکه و قطعات مورد نیاز در آن خواهیم گفت.
همان طور که میدانید اینترنت ، متشکل از شبکه هایی است که هر یک از طریق مسیرهایی به دیگری متصل هستند. این مسیرها تبادل اطلاعات را میسر می سازند. به عبارتی اتصال به اینترنت به معنی دستیابی به این مسیرها است. حال برای اینکه این شبکه ها که شامل هزاران کامپیوتر هستند بتوانند به درستی با هم در ارتباط باشند به وسایل و قطعات ویژه ای مثل هاب، تکرار کننده، مسیریاب و… نیاز دارند. در ادامه به توضیح مختصری از تجهیزات شبکه می پردازیم:

کابل BUS :
در شبکه های محلی اترنت اولیه برای ارتباط از کابل کواکسیال استفاده میشود. (این کابل ها همان کابل هایی هستند که برای اتصال آنتن به تلویزیون استفاده می شوند.) این کابل از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر رفته و تمام دستگاه ها رابه هم متصل میکند.

HUB :
به طور خلاصه باید بگوییم هاب یک جعبه است که دارای تعدادی ورودی بنام پورت (PORT) می باشد. تعداد این ورودی ها بسته به تعداد کامپیوترهایی است که می خواهیم در یک شبکه باشند، در هر طبقه یک هاب قرار می دهند و تمام دستگاههای آن طبقه با کابل به هاب مورد نظر وصل می شوند که بعد هر کدام از این هاب ها به طریقی به کامپیوتر سرور متصل می شوند.
.

  تکرار کننده (REPEATER):
این وسیله در واقع نوع خاصی HUB است که فقط دارای 2 پورت است. کار آن تقویت سیگنال های بین دو شبکه یا سگمنت های یک شبکه که فاصله ی زیادی از هم دارند می باشد.

پل (BRIDGE):
مثل تکرار کننده دارای دو پورت است و برای اتصال گروهی از کامپیوترها به کار می رود.

سوئیچ (SWITCH):
تقریبا مثل هاب است اما به جای دو پورت دارای چندین پورت است.

مسیر یاب (ROUTER):
مسیر یاب از دو یا چند پورت برای ورود و خروج اطلاعات تشکیل شده است در واقع کنترل ترافیک در اینترنت به عهده آنها می باشد.

BROUTER:
این وسیله ترکیبی از پل و مسیر یاب می باشد.(BRIDGT+ROUTER) بسته های محلی می توانند از یک طرف شبکه به طرف دیگر با توجه به آدرس مقصد هدایت شوند حتی اگر ازهیچ پروتکل ارسالی هم پیروی نکنند. بسته هایی که دارای پروتکل مناسب هستند می تواند طبق مسیر خود به دنیای خارج از شبکه محلی فرستاده شوند.

دروازه (GATEWAY):
دلیل اصلی پیچیدگی موضوع در دروازه ها از این حقیقت ناشی می شود که این کلمه دو عملکرد مختلف را توصیه می کند.

سرور پراکسی (PROXY SERVER):
این سیستم بین یک سرور و یک کامپیوتر WORK STATION (یعنی کامپیوتری که به کامپیوتر اصلی یا همان سرور متصل است) برقرار است.

اما این کار چگونه انجام می شود؟
معمولا در شرکت ها برای محافظت از شبکه ی خود از دیواره های آتش (FIREWALLS) استفاده می کنند. دیواره های آتش به کاربر در شبکه امکان می دهند به اینترنت دسترسی داشته باشد، ولی جلوی هکرها و هر کس در اینترنت که می خواهد به شبکه آن شرکت دسترسی داشته باشد و باعث خسارت شود را می گیرند. دیواره های آتش مجموعه ای از سخت افزار و نرم افزار مثل مسیر یاب ها ، سرویس دهنده ها و نرم افزارهای مختلف هستند. انواع مختلفی دارند و بسته به کاربردشان می توانند ساده و یا پیچیده باشند.
خدمات شبکه

 



:: برچسب‌ها: پشتیبانی شبکه, راه اندازی شبکه, شبکه, تجهیزات شبکه ,
:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 30 آبان 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی خدارحمی

سئو برگرفته از عبارت Search Engine Optimization است که کلمات معادلی چون SEO یا بهینه سازی موتور جستجو دارد که همگی آنها به یک معنی می باشند و می توان آن را بصورت زیر تعریف نمود:

سئو (بهینه‌سازی موتور جستجو) به معنای فریب و یا دستکاری موتور‌های جستجو با روش‌های غیر اخلاقی نیست. آن‌ها برای کمک کردن به بهبود رویت و ارتباط وب سایت‌ها در نتایج جستجوی طبیعی با هدف رسیدن به رتبه‌بندی بالا، ایجاد شده‌اند.

سئو را می‌توان مجموعه‌ای از روش‌ها برای تغییر استراتژیک وب سایت‌ها دانست. این فرآیند به بیان مهمترین عوامل مرتبط صفحه و افزایش اهمیت آن در صفحه نتایج جستجو، می‌پردازد.

سئو فرآیند ساده‌ای نیست که به راحتی پیاده‌سازی شود زیرا نیازمند دانش زیاد، علم پیش زمینه‌ای و صبر است. موتور‌های جستجو با تغییر مداوم الگوریتم‌های رتبه‌بندی خود غیر قابل پیش‌بینی هستند؛ بنابراین وظیفه مهندسین سئو بروز نگه داشتن اطلاعات خود در این زمینه است.

سئو سایت یا بهینه سازی سایت یکی از فعالیت هایی است که توسط سئوکار انجام می شود.

الگوریتم رتبه‌بندی گوگل دارای بیش از 200 معیار جهت رتبه‌بندی یک سایت است. از این رو مهندسین سئو می‌بایست مهم‌ترین این معیار‌ها را جهت پیاده‌سازی موفق سئو بدانند.

تبلیغات گوگل

 

 



:: برچسب‌ها: بهینه سازی وب سایت, بهینه سازی سئو, طراحی سایت, طراحی وب ,
:: بازدید از این مطلب : 145
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 30 آبان 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی خدارحمی
در این مطلب می خواهیم نکات مهمی را که برای طراحی سایت خود باید رعایت کنید را برایتان شرح دهیم. رعایت کردن این نکات می تواند رابط کاربری زیبا و راحت تری را در اختیار مشتریان، کاربران و بازدیدکنندن وبسایت شما قرار دهد. انجام این نکات به مرور زمان و به روز رسانی آنها در نهایت به محبوب شدن و پربازدید شدن سایتتان کمک می کند.

انتخاب یک دامین مناسب

نام دامین، آدرس اینترنتی وب سایت شما می باشد. تمامی وب سایت ها باید قبل از ورود به دنیای اینترنت و سایت، نام دامین داشته باشند. اگر شما برای ترویج و تبلیغ کسب و کار خود بودجه تبلیغاتی در نظر گرفته اید، راهی سود آور وجود دارد، آن هم این است که قبل از طراحی سایت، نام دامنه ای انتخاب کنید که نزدیک به نام کسب و کار شما است، تا کاربران به محض دیدن نام دامین شما، دریابند که کار شما چیست و چه خدماتی ارائه می دهید. اما اگر بودجه کافی ندارید سود آورترین راه این است که نام دامینی انتخاب کنید که یک کلمه کلیدی را شامل شود. در این صورت وقتی مردم عبارت و کلمه خاصی را جستجو می کنند احتمال این که سایت شما نیز جزو نتایج جستجو باشد، بیشتر خواهد بود. از نامی استفاده کنید که با زمینه و اهداف کاری شما متناسب باشد.

رعایت استاندارد طراحی

به استانداردهای طراحی وب سایت توجه کنید. در اینترنت وب سایت هایی وجود دارد که از بیش از 6 یا 8 فریم در صفحه استفاده کرده اند. استفاده از تکنیک های غیر متعارف و عدم توجه به استانداردها هرچند ممکن است باعث زیبایی وب سایت شود، اما باعث ناراحتی برخی دیگر از بازدید کنندگان سایت خواهد شد.

سرعت بارگزاری سایت

هر روز به تعداد افرادی که از اینترنت استفاده می کنند افزوده می شود، اما این بدین معنی نیست که سرعت اتصال آن ها به اندازه سرعت اتصال شماست. تحقیقات و مطالعات اخیر نشان داده است که سرعت لود صفحه مهم ترین فاکتور رنکینگ می باشد. یک مشتری بالقوه علاقه و اشتیاق خودش را برای دیدن وب سایت شما از دست می دهد اگر بعد از چند ثانیه هیچ بخشی از سایت بالا نیاید. پس سایت خود را سبک و روان طراحی کنید تا بتوانید مشتریان و بازدیدکنندگان را راضی نگه دارید.

مطالب و محتوای سایت

درباره محتوای وب سایت خود فکر کنید. هر چقدر که وب سایت شما زیبا طراحی شده باشد چنانچه اطلاعات مورد نیاز کاربران را ارائه ندهید، از شما رو برمی گردانند. کاربران به دنبال اطلاعات و محتوا به سایت شما آمده اند و وب سایت باید به آنها حس خوبی از یافتن اطلاعات درست، مفید و سهل الوصول همراه با زیبایی گرافیکی القا کند. در ارائه اطلاعات و توضیحات دست و دل باز باشید، شاید برخی از اطلاعات ساده ای که به نظر شما حائز اهمیت نیستند برای کاربران وب سایت شما بسیار جذاب باشند.

رنگبندی سایت

رنگ ها می توانند نقش مهمی در طراحی سایت شما داشته باشند. حتی بیشتر از چیزی که فکرش را می کنید. رنگ ها بر قابلیت استفاده سایت تأثیر مهمی دارند. علاوه بر رنگ هایی که در کنار هم جلوه خاص و زیبایی را به سایت شما می بخشند، رنگ هایی هم وجود دارند که کاربران به محض دیدن آنها سایت شما را ترک میکنند. موارد ذکر شده تنها تعدادی از نکات مهم در طراحی سایت می باشد که هر چند ابتدایی، ولی بسیار کاربردی و پر اهمیت هستند که در عین سادگی بسیاری از صاحبان سایت به آن ها توجه نمی کنند. پس آن ها را حتماً جدی بگیرید و آنها را امتحان کنید. در پایان نتیجه را نسبت به حالت قبل مقایسه کنید و متوجه تأثیرات این نکات شوید.
دستیابی آسان به موضوع (حداقل کلیک)

این نکته بسیار مهم است. بین بازدیدکنندگان و اطلاعات، حداقل کلیک ممکن را در نظر بگیرید تا بازدیدکننده مجبور نباشد برای دستیابی به اطلاعات مورد نیازش چندین بار کلیک کند. کلیک کردن زیاد باعث می شود که بازدیدکنندگان سایت را ترک کنند.

بهینه سازی سئو سایت

طراحی صفحات وب

 



:: برچسب‌ها: طراحی وب, طراحی سایت, طراحی وب سایت, طراحی صفحات وب ,
:: بازدید از این مطلب : 122
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 آبان 1394 | نظرات ()

صفحه قبل 1 ... 8 9 10 11 12 ... 13 صفحه بعد