راهکارهایی برای عیب یابی کامپیوتر در منزل
نوشته شده توسط : علی خدارحمی

در این مقاله راهکارهایی برای عیب یابی کامپیوتر در منزل ذکر گردیده است.

 یکی از دغدغه‌های کاربران کامپیوتر اتفاقات و خرابی‌های ناگهانی می‌باشد که مانع استفاده آن‌ها از سیستم کامپیوتری و یالپ تاپ می‌شود، برخی از این خرابی‌ها با کوچکترین آگاهی و دانشی قابل برطرف شدن می‌باشد و دیگر احتیاجی نیست برای تعمیر کامپیوتر یا تعمیر لپ تاپ از متخصصین کامپیوتری کمک بگیریم. در این مقاله نکات آموزش تعمیر کامپیوتر ارائه می‌گردد تا دیگر احتیاجی نباشد تا با کوچکترین مشکلی نیاز داشته باشید که سیستم کامپیوتری خود را در اختیار تعمیرکاران قرار دهید.
 
دلایل روشن نشدن کامپیوتر
در بعضی مواقع بعد از فشردن دکمه  Power هیچ اتفاقی رخ نمی‌دهد و سیستم روشن نمی‌شود، در این حالت قبل از هر اقدامی ابتدا اتصالات برقی را چک کنید که آیا کابل مربوط به مانیتور و کیس به پریز برق وصل هست یا خیر؟ دومین مرحله بررسی کردن کلید ON/OFF می‌باشد که در پشت کیس قرار گرفته است، چنانچه از ول بودن تمامی سیم‌های و کابل ها اطمینان پیدا کردید و مطمئن بودید که پریز انتخاب شده برای برق رسانی هیچ مشکلی ندارد از اتصال درست منبع تغذیه به مادربرد اطمینان حاصل کنید، در صورتی که بررسی تمامی این کارها نتیجه ای را در بر نداشت آنگاه تمامی قطعاتی که به مادربرد وصل هستن را به غیر از کابل برق از آن جدا کنید چنانچه باز هم سیستم بالا نمی آید یک یا دو قطعه از سیستم حتما معیوب است، در این مورد به احتمال زیاد مادربرد یا منبع تغذیه Case باید برای تعمیر کامپیوتر عیب یابی شود.
تعمیر کامپیوتر زمانی که سیستم روشن می‌شود ولی بالا نمی‌آید
چنانچه بعد از روشن کردن سیستم کامپیوتری چراغ مربوط به دکمه پاورد روشن می‌شود ولی سیستم یا همان ویندوز بالا نمی‌آید باید مثل روشی که در مرحله قبل در مورد تعمیر کامپیوتر آموزش داده شده، تمامی اتصالات به مادر برد به غیر از کابل برق قطع شود و یکی یکی سخت افزارها وصل شود و سیستم روشن شود، با این روش آزمون و خطا به راحتی درمی‌یابید که کدام قطعه معیوب است و مانع از بالا آمدن سیستم می‌گردد. لازم به ذکر است که امکان دارد چندین قطعه باهم مشکل داشته باشند.
کامپیوتر با بوق متناوب بالا می‌آید
بسیار پیش می‌آید که بعد از اسمبل کردن سیستم زمانی که کامپیوتر را برای اولین بار روشن می‌کنیم بلافاصله بعد از زدن دکمه پاور و وصل شدن جریان الکتریکی، سیستم کامپیوتری روشن می‌شود و متناوبا بوق می‌زند، این مشکل در اکثر مواقع زمانی اتفاق می‌افتد که RAM یا همان حافظه به درستی در اسلات رم جایگذاری نشده است، پس سیستم را خاموش کنید و برای تعمیر کامپیوتر حافظه را برداشته و دوباره جایگذاری کنید. دقت داشته باشید که برای قرار دادن RAM در اسلات احتیاج به فشار دادن بیش از حد نمی‌باشد زمانی که بیش از حد نیرو بخواهد مطمئن باشید که یک جای کار اشتباه است.
کامپیوتر با بوق‌های سریع روشن می‌شود
زمانی که سیستم روشن می‌شود ولی بوق‌های سریع می‌زند و سیستم بالا نمی‌آید در مرحله اول کارت گرافیک را چک کنید که به درستی بر روی AGP قرار گرفته باشد، البته ممکن است چندین مشکل دیگر نیز دلایل رخ دادن این عیب باشد ولی در این مورد نحوه قرارگیری کارت گرافیک بر روی اسلات مربوطه مهم‌ترین علت ذکر شده است.
دلایل خاموش شدن کامپیوتر
چنانچه سیستم کامپیوتری شما روشن می‌شود اما بعد مدت کوتاهی دوباره خاموش می‌گردد علت آن به احتمال زیاد گرم شدن CPU باشد است ، پس اول بررسی کنید که فن آن به درستی کار می‌کند یا خیر؟ چک کنید که فن به درستی و کاملا موازی با CPU نصب شده است یا خیر. اطمینان پیدا کنید که هیت سینکی استفاده می کنید که ساخت سازنده CPU شماست. هیت سینک اگر درست نصب شود بیش از آنچه نیاز است خنک کاری انجام می دهد.
صفحه آبی مرگ چیست؟
صفحه آبی که در آن کد مربوط به خطا عنوان می‌شود بیشتر در لپ تاپ‌ها مشاهده می‌گردد، این صفحات که معمولا در هنگام نصب سیستم عامل بر روی لپ تاپ رخ می‌دهد دارای یک شماره کد است که به راحتی با سرچ آن شماره کد می توانید متوجه شوید که این خطا که کدام بخش از سیستم مربوط می شود البته تجربه نشان داده است که بیشتر این خطاها در رابطه با RAM می باشد.
 تعمیر نوت بوک

 





:: برچسب‌ها: تعمیر لب تاب, تعمیر نوت بوک, تعمیر کامپیوتر, تعمیر تبلت ,
:: بازدید از این مطلب : 136
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 30 آبان 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: